Dårlige spøker og annet slettet sludder

From BJAODN
(Redirected from DSOASS)
Jump to: navigation, search
Dette innholdet kommer opprinnelig fra Wikipedia og er lisensiert under GFDL.
Arkiv

Side 1 2 3 4

Hvis du vil tilføye nye "dårlige spøker" fra bokmålsk Wikipedia, kan du det gjerne på siden Dårlige spøker og annet slettet sludder/5. VENNLIGST sitér kildene!

Gå til hovedsiden

For den som ønsker mer tull og spøk, er det startet en tullewiki. Den heter Artigpedia (se [1]). Også Ikkepedia, (se [2]) en parodi på Wikipedia, inneholder "egen versjon av realiteten". Nettstedet startet som en utvidelse av den engelske versjonen av denne artikkelen.

Bremnes i Kvæfjord[edit]

Bremnes ligger svært sentralt i utkanten av Kvæfjord kommune. De få menneskene som lever på Bremnes lever av jordbruk og fiske. Det er ikke innlagt vann eller strøm, men bremnes' beboere har selv funnet en måte å klare seg på. De har brønn, og et stort strømaregat sentralt i sentrum av Bremnes. Bremnes har også sine egene kjendiser som blandt annet søskentrioen *** Bremnes, *** Bremnes og *** Bremnes. ***a Bremnes har også to svært lovende barn som er på go vei inn i musikkbransjen. Bremnes er også kaldt Midnattsolens land, ettersom man kan se Sola gå ned i havet på en vakker dag.

Gatas Parlament[edit]

Hei!

Hyggelig av Dere å spandere tid og engasjement på denne nettsiden, den norske fløy av Wikipedia [3]. Det er ikke alle som er innom her, men noen. For noen er interesert. Men vi aner at det i fremtiden kommer til å være fler som er her og også som har vært her på besøk.

Ja vi er i en elektronisk overførbar tidsalder. Det skjedde den dagen da det første lyn slo ned på jordens flate. I den hinne ble det absorbert den ladning som skulle til for å danne en gnist. Gnisten som bidro til motstand. Motstanden ble til en utladning og den første elektroniske "bug" var skapt. Liv. Deretter ble det mange "gnister". men ingen av de var som den første. Det hadde den "første "gnisten" gjort noe med. Den ble den utløsende faktor. På den måten ble ingen av de lyn "etterkommere" mottatt slik som det første lyn. Som den første "gnist" ble det også den som ble den utløsende faktor. Det var "gnistens" melding til ettertiden. På den måten ble skapelsen igangsatt. Ved en styrke større en noe annet og da sterkere enn alt.

I ettertid har vi blitt skapt. Slik som vi mener tror og bestemmer at vi er. Mennesker men som mennesker ansvarlig. For, vi unnskylder oss. I det mener vi at vi er uansvarlig for de handlinger vi gjennomfører. Ved å engasjere ser vi muligheter, muligheter som gir anledning, slik anledning gir adgang og adgang gir deltakelse. Pluralistisk deltakelse i en monologisk debatt. Det er det vi er her for. Hvert "klikk" på den elektroniske overførbare gir mening, mening om umenneskelig og menneskelig betydning. Ord i debatt for debatt å ordne. Realisere tiltak og etterse betydning.

Mange vil anta skapelsens prosess, for mange er selve prosessen en gjenskapelse av det opprinnelige. Jakten på det første treff, det å bli truffet av det opprinnelige lyn.

Men eol som vi bemerker som mirakelets mysterium blir av de fleste kun et uoppnåelig ønske. Som vi alle blir tildelt.

Livsgnisten blir delvis forbigått og engasjement blir døvet og dopet. Adferd blir skuffet og tiden blir motløs. Alt dette henger sammen med evnen og lysten som deltagelse i engasjement. for engasjement behøver oppmuntring og oppmuntring behøver energi. Hvor stor styrke og graden av styrken og styrkens kraft. Ja det er det vi forteller om her. Vi lever i en elektronisk tidsalder. Noen søker lykken i smerte, mens andre søker lykke i det å være sløv. Meldinger om bedre tilværelse blir forbigått. For i den enkle melding er bevist gjennom transaksjonen utladning. I tilværelse for utladning finner man søken i ladning. Det er der man får begrepet og samt og Inne i denne nettside Wikipedia forteles det mange historier. Noen av de er fakta og noe er kun historier. Denne historien er ingen roamn, men en fortellng. Fortellingen om hvor og hva som var anledningen til hvordan og hvorfor. Hva det kommer av, ja det har vi fortalt.

I begynnelsen var alt en bløff. Realitet var et fata morgana og objekt var teoretisk utholdelse.

Min prikk er en prikk for den strek som er din strek.


Gatas Parlament[http;//gatasparlament.no/]

Kvinnen[edit]

KVINNEN i sitt skjød bærer hun sine kors! er hun sendt hit fra høyere makter for å opp lyse mannen?

alle kjenner til symbolet for kvinnen: sirkelen med kors på siden. kirken har fjernet all innfo om dette symbol fra leksikon! hvorfor? jo kvinnen har i sin eggløsning mange små kors, men søk på div. leksikon har vært forgjeves. kirken har slettet alt! er vel redde for å miste sitt lånte SYMBOL

Korset[edit]

KORSET vi har alle sett symbolene for mann og kvinne. hvorfor har det kvinnelige symbolet et kors?

Jo nemlig, den kvinnelige eggløsning er full av kors! så gudinnen står høyest på alle kirkespir! flott kvinnen er i fokus!!!!

har lett etter bilder i alle leksikon, men kirken har nok fjernet disse.

bli nyskerrig og let i muslimske leksikon, de har jo ikke tatt korset som symbol.

tar gjerne imot mail for diskusjon [email protected]

håper kirkens mann kan la den stå litt.

New Order[edit]

New Order er vakre mennesker som lager musikk du kan høre på inn i øret. Sett deg ned og snurr en plate for svarte. Dette skader deg ikke nevneverdig, mange liker det til og med. Nå skal det sies at New Order-folk ofte skjender små pusekatter og sodomerer eldre damer. Spør forøvrig rundt på din lokale togstasjon for mer info.

Kalvønist[edit]

Tilhenger av forfatteren Are Kalvø. Kalvønister er ofte bokmålsbrukere som kunne ønske de behersket nynorsk, etter at Kalvø har vist dem at dette språket er både anvendelig og stilig.

Garnisonen i Sør-Varanger[edit]

kaldt...

Wikipedia:Sandkasse[edit]

Sandkasse, en ramme fylt med sand, der barn leker, ved å enten bygge ulike hus og bygninger i sanden, eller bruke leker i sanden. Kan også brukes om voksne folk som utfører barnslige ting. det er kjent helt fra det [ottomanske[ottoman]] imperiets tid. Dette riket gikk under på grunn av at det ikke var kjent at sanden i sandkassen måtte være ren. Rikets katter klarte å forutrense sanden, slik at rikets arvinger over noen århundrer utviklet defekter i arvematerialet og ble for svake til å forsvare imperiet.

Fjortis[edit]

En fjortis, er et menneske med liten utviklet mulighet for normal, og logisk tankegang. Disse individene lever på et prinsipp, basert på å bruke minst mulig tid på å tenke, generelt, i forhold til det å handle uten noen som helst anelse av hemninger. En person som har fått tilnavnet fjortis, er som regel rundt omkring 14 år, derav ordet ¨fjortis¨.

Ludvig 16. av Frankrike[edit]

I verailles bodde den 34 år gamle kong Ludvig 16. og dronningen Marie-Anoinette, Kongen var egentlig snill, men han passet ikke til å være konge. Han brukte bare pengene på seg selv, dronningen og hoffet. Han ble halshugget og det ble hans kone også. Stakkars dem, men de fortjente det også....de var veldig griske og brukte alle pengene sine til pynt og stas!!

NAI VETTUKA !!!!! detta va domt....men alle burde egentli vita kem han va, han va konge av Frankrike, and THAT*S IT !;p

Psykopatiene[edit]

Begrepet "Psykopatiene" finner vi benyttet en del i psykiatrien fra slutten av 1800 tallet og fremover. Det beskrev diagnoser med likhet til psykopati. Likeledes er begrepet benyttet i en studie av selve begrepet "Psykopati", gjort av psyk.stud. Rune Fardal.

Lussi[edit]

Lussi (født 06.06.04) stripete katt født i Sørum, bosatt i Bærum. Oppkalt etter familiens tante i Australia.

Den hellige stol[edit]

I artikkelen Den hellige stol: [[Kategori:Møbler]]

Brann SK (fra Diskusjon:Hovedside)[edit]

Artikkel om Brann SK:

Eg er ein Brann fan, har vert det ganske lenge. HAr vert på alle hjemme kampene til Brann og 3 bortekamper i fjord. I denne artikkelen skal eg fortelle om oppsette til brann 2005, for eg intressere meg for kem so spiler kampene.

12 Håkon Opdal 4 Cato Guntveit 5 Martin Knudsen 6 Helge Haugen 15 Erlend Hanstveit 26 Knut Walde 27 Raymond Kvisvik 7 Robbie Winters 2 Jan Tore Ophaug 13 Erlend Storesund 14 Arve Walde 17 Christian Kalvenes 3 Ragnvald Soma 18 Olafur Ørn Bjarnason 9 Dylan Macallister 11 Kristian Ystaas 1 Johan Thorbjørnsen 16 Charlie Miller 19 Tom Sanne 28 Fredrik Klock 10 Bengt Sæternes 21 Kristjan Ørn Sigurdsson 25 Paul Scharner 8 Martin Andresen

Dette er di som kommer til og spile for brann i år 2005... Med riktig nr... Her er litt om brann:

Sportsklubben Brann ble stiftet i Bergen 26. september 1908. Den har vært blant landets ledende klubber nesten siden den spede begynnelse, med sin første cupfinale allerede i 1917 og den foreløbig siste i 2004. Brann spiller hjemmekampene på Brann Stadion i Bergen, landets mest intime og stemningsfulle hjemmearena!

Og som fan kan eg jo noen supporter sanger:

Byen e bergen og laget e brann, stedet e stadion så syng alle mann, heia brann brann braaaann... =)

Jens[edit]

Jens er en type insekt som spises i den Amazonske jungel. Insektet er næringsrikt og velsmakende, og nyttes derfor mye av innfødte. Det eneste problemet er innholdet av en type syre som etser bort emaljen på tennene ved langvarig bruk uten tannpuss. Allikevel ser det ut til at lokalbefolkningen har klart seg bra. Jensen er et utrolig dumt insekt og lar seg lett fange. Det brukes lys om natten som tiltrekker seg jenser i flokk. Det forekommer lite andre fluer og biller, og hvis det gjør det er de lette å luke ut. Jens' latinske navn er Jensenius maximea.

Kald krig[edit]

Kald krig er en krig som foregår i nordlige strøk. Kriger som foregår under ekvator blir kalt varme kriger. Ganske logisk!

Drageprinsesser[edit]

Drageprinsesser er noe så sjelden som en god utgave av typen drage. Disse er har som oftest materialisert seg gjennom fantasien til en månemann og tatt skikkelsen etter en drømmekvinne. Drageprinsesser er skjøre vesner som må behandles med ytterst forsiktighet for å bevare sin forstand. I nyere tid har det blitt spekulert i om dette skyldes i at de bare er fantasifostre, men beundrere verden over av sine respektive drageprinsesser sier at dette ikke kan være tilfelle da det jo er eksempel på at drageprinsesser lever som vanlige mennesker. Dessverre er det ingen forskning på feltet, men troverdige antakelser sier at drageprinsesser er forvirrede skjønne vesner med en utrolig evne til å utsråle sin (fantastikske) glans til tross for sine mange deprisjoner. Videre spekuleres det om disse nevnte deprisjonene bare viser at fantasier aldri kan bli virklighet og at de til slutt vil oppøse seg selv. Om dette er i tårer eller en måte vitenskapen enda ikke kjenner til er utsikkert, men dette tar teorien ikke stilling til. Uansett, månemenn verden over håper på sin drageprinsesse og håper at hun forblir virkelig og at drømmen og fantasien om deres drageprinsesse levendeholdes. Om drømmer kan bli virklighet er fortsatt for tidlig å si, men horoskopene åpner hvertfall for muligheten!

Översätta[edit]

Kvartsvarme sender infrarød varme i det kortbølgede spekteret, d. v. s. at luften ikke blir oppvarmet, trekk / vind tar da heller ikke varmen med seg. Varmer kun personer og de objekter som er i varmefeltet. Ypperlig til terrasse/balkong, mekkeplassen i garasjen, forteltet, lysthuset, hobbyrommet. . . . Varmen oppstår umiddelbart når den slås på, du trenger da ikke forvarme rommet før det skal brukes, mye penger å spare på strømmen. Varmelampen bruker fra ca. 1 kr pr time, avhengig av strømpriser og wattstyrke på lampen. Samme følelsen som å møte solstrålene når du kommer ut, men ingen farlig stråling. DU HAR 14 DAGERS UBETINGET ANGRERETT VED BESTILLING!! Du mister ikke angreretten ved å åpne forsendelsen, så lenge varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde.

Doktor Johnes melkekur[edit]

Doktor Johnes melkekur er en kur som er overlevert via folkemunne i Norge og hvis opprinnelse er ukjent. Utifra hva vi i dag vet om alkohol er den ikke å anbefale som medisinsk behandling.

Oppskrift

 1. Ta et melkeglass.
 2. Fyll det med konjakk
 3. Tilsett en dråpe melk.
 4. Rør godt rundt.

Drikkes på fastende hjerte.
Anbefales av de fleste leger mot de fleste sykdommer.

Kommentar:
Helbreder ikke, men man føler seg så mye bedre.


Det første slaget om El Alamein[edit]

Det var ein gang to kinderegg. Det eine kinderegget, Casa, blei onde og prøvde å okkupere plassen til det andre kinderegget, Littetai. Dette blei gjort på ein plass kalla El Alamein. Dei spelte nokre slag med kabal, og Dermed tappte det ondSe kinderegget og byrgja å grine. PS: les i historiebøkene for eg trur ikkje det onde begynde å grine med ein gong.

Samenes potetkanoner[edit]

Fra Norges historie#Førhistorisk tid (Før 793)

I denne tid brukte samene potetkanoner for å nedkjempe større russiske armeér. Samene hadde to rein hvor den fremste reinen hadde potetkanonen og føreren var på den andre reinen. Potetkanonen var dødelig fra 300m hold og kunne slå ut selv de beste rustningene. Samenes kontroll over norge sluttet når vikingene knuste deres jerngrep ved å angripe og plyndre same transportene med gass og poteter

Bokmålsordboka[edit]

Den dagen sto Jeg ved stua. Det var ikke lenge igjen jeg måtte hoppe. Fallskjermen var sikret ordentlig, og jeg hadde lært hvordan jeg skulle løse den ut. Nå bare sto jeg der og stirret ned. Det var langt. Jeg tenkte på alle de gangene jeg hadde drømt om dette. Jeg tenkte på familien min hjemme, og de som sto der nede på bakken. Det var høyt, Og det så ut som det var over 1000 meter. Fjellene sto truende rundt meg på alle sider. Husene på bakken så ut som små legoklosser, og menneskene jeg visste ventet på meg der nede, så jeg ikke engang. Luften var for meg, nesten helt tåkete. Jeg tenkte på at jeg, en liten gutt fra Oslo, skulle hoppe helt ned dit, i fallskjerm! Alt så veldig skummelt ut, og jeg skalv nesten. Jeg pustet dypt inn, og sa med dirrende stemme ”Jeg må hoppe, nå!” Jeg tok et skjelvende skritt. Tærne mine var så vidt utenfor kanten, og jeg kjente vinden. Øynene mine var lukket, jeg lente meg fremover og kjente luften trenge seg inn i kroppen min. Jeg hoppet. Det var en herlig følelse. Tiden var stoppet, og jeg fløy gjennom luften. Det er som i himmelen tenkte jeg, og skrek ut noe som liksom skulle være et gledesrop. Jeg åpnet øynene, ingen ord kan beskrive hva jeg så, det var vakkert. Jeg så bakken, men det var langt igjen. Jeg så en elv, den fløt liksom bortover, og den var ganske bred. Alt var så fint, alt føltes perfekt. Plutselig tenkte jeg på familien min, hvor stolte de kom til å bli, gleden som kom til å lyse opp i ansiktene deres når jeg kom ned. Med den tanken kom også det som instruktøren hadde sagt, alt jeg hadde lært – jeg måtte løse ut fallskjermen. Jeg vred meg rundt og prøvde å få tak i snoren. ”Nei!” ropte jeg febrilsk. Tiden gikk plutselig rasende fort, og jeg kom nærmere og nærmere den harde bakken, som var der nede. Jeg fikk helt panikk og kunne ikke tenke. Fjellene rundt meg ble trangere og trangere, og de blå skyene på himmelen var nå blitt grå. Jeg tenkte at det var min tur til å dø, sånn som det har stått i avisen før ”Basehopper styrtet inn i fjellvegg – døde øyeblikkelig”, eller den gangen det sto ”Basehopper rett i bakken – fallskjermen løste seg aldri ut”. Eller kanskje til og med som den gangen faren til Kim skulle hoppe og krasjet rett i fjellveggen. Alt dette fløy gjennom hodet mitt på mindre enn ett sekund. Nå måtte jeg få opp fallskjermen! Jeg tok hånden på siden og dro i utløser snora. Med et rykk ble jeg dratt oppover da fallskjermen løste seg ut. De grå skyene var nå blå igjen, og fjellene var ikke like tette lenger. Jeg tok meg til pannen og sukket høyt ”det var nære på”. Jeg lukket øynene og kjente vinden avkjøle ansiktet mitt. Jeg var trygg! Tiden begynte å gå igjen. Jeg svevde sakte, men egentlig ganske fort nedover. Jeg så husene nå ganske store. Menneskene begynte også å bli tydelige, så kom tellingen. Jeg hørte de talte nede på bakken 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1 – 0. Jeg var nede. Føttene traff bakken, og jeg kjente jordene under føttene. Det var en deilig følelse, jeg hadde gjorde det, men likevel litt trist, det var over.

Knokkel[edit]

Når knoklene blir til gelé, er det ingenting i verden som kan måle seg med det, for lykken er et badekar med lunkent vann og såpeskum; frihet og rettferdighet er at alle bor --- i blokk.

Rotter[edit]

Norsk slengord på personer som "henger" på steder. Gjerne kjøpesentre eller egne butikker. En rotte tilbringer såpass mye tid på det aktuelle sted at han får et kallenavn og folk kjenner han/henne igjen. Rotter er ofte uglesette. Det finnes mange typer rotter, men de mest synlige er nok:

Senterrotte[edit]

De mest sette rottene. Alle kjøpesentre har en eller fler senterrotter. Bruker mesteparten av tiden på å se på andre spille på spilleautomatene, men de har også blitt observert gående rundt å se i butikker. En senterrotte har også blitt sett på parkeringsplassen/parkeringshus utenfor kjøpesenteret. Her foregår det leting etter tikroner i vogner. Man kan kjenne igjen en rotte på de slitte joggebuksene, det ustelte/udusjet håret og det tomme blikket.

Butikkrotte[edit]

En butikkrotte er en rotte som holder seg til en butikk. Rotta blir da oppkalt butikkens navn. Eksempler er Remarotte, Rimirotte eller telekioskenrotta.

Stedsrotta[edit]

En litt mindre vanlig rotte. Denne rotta finner man steder utenfor butikker eller kjøpesentre. Rotta blir da oppkalt etter stedet den tilbringer tiden sin. Eksempler kan være musèer, tippebuler eller McDonalds.


Avis (utdrag)[edit]

Mest vanlig er nok nyhetsartikkelen. Den kan inneholde nyheter om ulykker, mord, andre lovbrudd osv. En nyhetsartikkel følger ofte et fast oppbyngingsmønster; den omvendte pyramide.

         Tittel: bør være relevant med tekstens innhold og
         gi oss en anelse om hva dem handler om. Det er
          tittelen som skal fange leserens interesse, 
           ofte med en kort og fengende tittel...
           Ingress: ca på 30 ord. skal kort si
            hva teksten handler om.Ingressen
             er avgjørende for om folk vil
             lese videre. Eks et sitat..
              Brødtekst: hovedtekst...
              her kommer selve ny-
               heten eller his-
               torien i alle 
               sine detaljer!
                 mellom-
                 titler
                 kan
                 brukes
                  !


Risikabel[edit]

Risikabel -interessant måte å frakte ris på.

Jenks lov[edit]

Innenfor vitenskapen forekommer justering av måleresultater. Da resultatene av et forsøk ønskelig vil stemme med en eventuell hypotese justerer man tallene. Vi kaller denne justeringen for jenking, derav Jenks lov.

Jenks lov kan formuleres slik: Passer ikke måleresultatene av et forsøk med hypotesen man hadde satt opp før forsøket, justerer man måleresultatet opp/ned for å passe med hypotesen.

Tretryting[edit]

Tretrytingen er et tre-voktende vesen som hovedsakelig er å finne i Vest-England, Sør-Tyskland og visse skandinaviske skoger. Den er svært vanskelig å observere, siden den er nokså liten (maksimalt 20 cm høy) og ser ut som den består av bark og kvister, bortsett fra 2 små, brune øyne.

Tretrytingen lever av insekter og er et ytterstsky og fredsommelig vesen, men hvis treet den bor i blir truet, har det skjedd at den harbykset ned på vedhoggeren eller gartneren som prøver å skade dens hjem og prøvd å stikke ut øynene på ham med de lange, spisse fingrene. Et tilbud om [skrukketroll] vil som regel milde tretrytingen tilstrekkelig lenge til at ei heks eller en trollmannrekker å kappe seg et tryllestav-virke tra treet.

Idioti[edit]

Idioti er en samfunnssykdom som utarter seg på åtti tusen forskjellige måter. Idioti betyr å være dum eller uvitende eller uintelligent. Den forekommer i alle tenkelige situasjoner, særlig i slåsskamper.

Begrep[edit]

Idioti som begrep omfatter vikende intelligens, tilbakeståenhet, svekket konsentrasjonsevne og manglende evne til akseptabel oppførsel (noen kan ikke oppføre seg i det hele tatt). Den er svært vanlig for eksempel i politikken, hvor deltakerne forsøker å overgå hverandre i idioti. Da oppstår det som kalles idiotenes veddeløp, som er første steget på veien mot fullkommen idioti.

Fullkommen idioti[edit]

Dette er det siste og mest alvorlige stadiet av idioti. Den som er rammet av fullkommen idioti, han kan ikke gjøre forskjell på egen tanke.

Overraskelsesprossessen[edit]

For en som er rammet av idioti, kan overraskelsesprossessen være svekket.

Sulidutter[edit]

sulidutter er et rart folkeslag. suliduttene lever av kun involler av vortesvin som lever på toppen av Kebnekaise. men som vi alle vet er Kebnekaise et langt stykke fra india. så derfor fikk ikke suliduttene nok mat til å overleve. det finnes et par statuer av sulidutter i Nasjonal Gallery Of Tennesee.